Klacht: Kan niet meer inloggen met pincode na update

op 28 september 2016 over Microsoft in de categorie Software

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kreeg een automatische update in Windows 10. Niet alleen duurde dat in totaal 2,5 uur maar nu kan ik ook niet meer inloggen met mijn pincode, alleen met mijn Outlook wachtwoord. Ik wilde een nieuwe pincode aanmaken maar dan moet ik een of andere app downloaden! Dit is absurd. En ook moest ik opnieuw mijn screenwriting programma activeren. Ik vind het rondom belachelijk. Alleen maar voor die nieuwe apps waar ik geen interesse in heb.

Gewenste Oplossing:

Geen automatische updates meer van 2 uur en ik wil gewoon weer kunnen inloggen met mijn pincode zonder dat ik daar een app voor moet downloaden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Microsoft

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Microsoft nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Glam