Klacht: Kan niet meer in mijn hotmail!

op 10 september 2018 over Microsoft in de categorie Software

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Door een nog onbekende is er verschillende malen ingelogd waardoor ik nu mijn account op Instagram moet verifiëren. Aangezien mijn Instagram dermate oud is, moet ik via een oud emailadres opnieuw toegang verschaffen. Dit emailadres heb ik maar tijdelijk gebruikt waardoor ik nu het wachtwoord niet meer weet. Ik kan hem wel via een ander adres verifiëren maar met de hulpvragen kom ik niet verder: het is denk ik al 10 jaar geleden dat er via die mail voor het laatst iets verstuurd is…

Gewenste Oplossing:

Wanneer Microsoft mij verder kan helpen zodat ik in iedergeval weer bij mijn gevoelige informatie kan..

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Microsoft

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Microsoft nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Yehhz