Klacht: kan niet inloggen

op 26 juli 2017 over Airmiles in de categorie Spaarprogramma's

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wederom kan ik niet via een bestelling korting krijgen met airmiles omdat mijn wachtwoord niet correct zou zijn. Diverse pogingen gedaan nw wachtwoord aan te vragen, maar krijg een blauw scherm met rode foutmelding. Zo ook als ik reageren wil dmv contactformulier. Hopeloos dit. En dit speelt al maanden. Airmiles sparen kan wel maar inwisselen ho maar. Kan zelfs geen klacht bij hen indienen via contact formulier, kom je op dezelfde pagina met die foutmelding terecht,

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als ik correcte en werkende inloggegevens heb en dus bruikbaar zijn. Zo niet, zeg ik airmiles met onmiddellijke ingang op. Ben er echt klaar mee.

Alle klachten die gemeld zijn door Dianatoine