Klacht: Kan niet bellen

op 21 mei 2016 over lebara mobile in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb wel 31 euro bel tegoed maar als ik wil bellen lukt het niet komt een rood hoortje in de Telefoon te staan en val dan stil Ben er Helemaal klaar mee als ik ze belt zit je bijna een uur aan de Telefoon dan heb je ze nog niet te pakken pfff wordt er zo moe van wil me geld terug

Gewenste Oplossing:

Geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over lebara mobile

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over lebara mobile nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Henny456