Klacht: kan me klacht niet door sturen

op 16 juni 2016 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

heb een klachten formulier in gevuld over dat me friet te zout was en dan kan ik de klacht niet verzenden …dit wou ik naar hun verzenden wat niet mogelijk was hier bij de text deze friet was zo zout dat het niet meer lekker is en nog ongezond ook vind jammer dat julli er zo veel zout over heen doen
proef allen nog maar zout van plaats friet hoplijk kan het in de toekomst beter groeten dustin

Gewenste Oplossing:

als me klacht werd behandeld

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McDonalds

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door dwerg6