Klacht: Kan me gewonnen geld niet uitbetalen!

op 15 juni 2016 over Bingocams.nl in de categorie Internetshops - Games en accessoires

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik dacht laat me eens een gokje wagen, helaas doordat ik geen internet bankieren heb en meestal gok met een paysafe ,dacht ik laat me storten met me mobiel. Zo gezegt zo gedaan ! Na een keer een leuk bedrag gewonnen te hebben. Wilde ik dit laten uitbetalen, alleen kreeg ik de melding dat dit niet mogelijk was omdat ik niet via ideal of netteller had betaald?

Nu is het wel mogelijk om te storten met paysafe en mobiel maar niet mogelijk omdat ook weer op te nemen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevrede wanneer ik me eerlijk gewonnen geld zou kunnen uitbetalen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bingocams.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bingocams.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Vivaladutch