Klacht: Kalenders zijn niet op orde

op 08 juli 2019 over Airbnb in de categorie Hotels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb diverse malen geprobeerd iets te reserveren in Nijmegen voor de vierdaagse 2020 alles staat dan open en dan krijg je bericht dat ze het nog aan de gasten moeten vragen van de vorige keer dit vind ik niet correct dan moeten ze de agenda dichtgooien want het is elke keer weer een teleurstelling dat het vol zit.

Gewenste Oplossing:

Zorgen dat de agenda klopt Zodat je geen valse verwachting kan hebben
Dat het geboekt kan worden. Ik heb het op een dag drie keer meegemaakt. Daar baal ik van.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Airbnb

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Airbnb nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door adrientineke