Klacht: Kaarten op tijd betaald,abnamro site problemen

op 17 juli 2012 over Tickets Nederland in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had 2 concert kaarten besteld en betaald op tijd ,maar las op site van AbnAmro dat sinds 09-07 er problemen zijn met telaat overboeken,dus niet mijn schuld en weekend zat er ook tussen,kreeg eerst een bevesiging van Ticket nederland dat ze het geld hadden en verwerken maar later een mail dat ik telaat was en nu geen kaarten meer kan krijgen omdat het uit verkocht is en het geld is terug gestort.vind dit heel erg want vakantie hebben we laten gaan om daar naar toe tekunnen
Bvd

Gewenste Oplossing:

Dat ik alsnog kan betalen en naar het concert kan gaan met mijn man

Alle klachten die gemeld zijn door Keanefan