Klacht: kaarten nooit betaald of ontvangen toch boete en zelf rechtbank!!!

op 10 mei 2017 over Tickets4U in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Drie jaar geleden hebben een vriendin en ik samen gekeken naar kaarten voor een koningsfeest in amsterdam. Daar zij haar rabo betaal kastje niet bij zich had, besloten wij er vanaf te zien. En naar een feest in rotterdam toe te gaan. Dus betaalvenster weggeklikt, zonder te betalen. Dus geen transactie, geen overeenkomst. Nu drie jaar later dagen zij mij voor de rechtbank

Gewenste Oplossing:

Wanneer er mede gedupeerden zijn die samen met mij aangifte willen doen op 16 mei in rotterdam bij de politie!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tickets4U

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tickets4U nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door edmee87