Klacht: Kaarten met saldo aangetekend opgestuurd/ontvangen maar zogenaamd kwijt

op 19 december 2017 over Ov chipkaart in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb meerdere annonieme OV chipkaarten (x5) met saldo opgestuurd waar voor meer dan honderd euro tegoed op staat. Gezien het bedrag heb ik deze aangetekend verstuurd. Deze zijn in ontvangst genomen, er is voor getekend. Klantenservice geeft nu aan de kaarten kwijt te zijn en niets te kunnen doen omdat ik de kaartnummers niet meer heb.

Gewenste Oplossing:

Intern uitzoeken wie er getekend heeft en de kaarten achterhalen. Saldo terugstoren. Voelt als ordinaire diefstal, ze nemen geen enkele verantwoordelijkheid

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ov chipkaart

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ov chipkaart nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door simkin