Klacht: Jurkje niet van pop af willen halen

op 31 augustus 2018 over The Sting in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik was bij de Sting in Utrecht en wilde een jurkje graag hebben. Ze hadden hem niet meer in de winkel hangen en ook niet meer achter. Ik zag dat de pop de juiste maat aan had en vroeg of ik die dan mee kon nemen. Ze zeiden dat ze dit niet konden doen omdat het een regel van hun is omdat meerdere mensen het vragen. (Het was 10:15 uur en er was niemand in de winkel en zelf stonden ze met veel personeel ongeveer met zijn 5e bij elkaar en daarnaast liepen er sowieso nog 4). Ik moest speciaal naar Den Bosch die dag omdat ik het jurkje van de pop niet mocht hebben.

Gewenste Oplossing:

Ik hoop dat de sting zelf met een oplossing komt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar The Sting over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door The Sting in behandeling genomen

Bericht van The Sting

7 maanden geleden - Beste Daphne, Bedankt voor je melding. Wat vervelend dat je het jurkje niet mee hebt gekregen. Ik heb je 2 maal proberen te bellen echter krijg ik direct je mailbox te pakken. Ik zal je maandag nogmaals proberen te bereiken. Je kan natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen van maandag tm vrijdag tussen 08:30 tot 18:00 uur via het nummer 020-3412650 of via ons contactformulier service@thesting.com. Fijn weekend.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat The Sting een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

The Sting

Heeft op 04 september 2018 om 10:42 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Daphneendhoven