Klacht: Jumbo nooit meer

op 14 september 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Toen ik besmuikt vroeg of ik kon pinnen en als het niet lukte ik contant kon betalen (let wel, het bedrag was 2 euro) zei de jonge vrouw met luide stem: “wil je even je tas openmaken, want met zo’n grote tas mag je eigenlijk niet naar binnen!”

Ik kon de moeder van het grietje zijn, dus tutoyeren vind ik ten eerste ongepast. Maar wat stuitend is, is de felheid waarmee zo iemand je onderuit haalt. Ik voelde de schaamte door de kassarij heengaan. Nooit meer Jumbo Deventer dus voor mij.

Overigens stond het geld gewoon op mijn rekening.

Gewenste Oplossing:

Service dient hoog in het vaandel te staan en mensen klanten hoeven niet op deze wijze geschoffeerd te worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ACK