Klacht: Jumbo Latte Machiatto capsules geschikt voor DG

op 05 juli 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,

Door dit product is mijn Dolce Gusto machine kapot gegaan!
De eerste keer dat ik de capsules gebruikte merkte ik al dat het doorprikken van de capsules erg moeilijk ging. De originele capsules ter vergelijking er weer bij gepakt en geen probleem gingen er zo in en waren met gemak door te drukken. Daarna de tweede jumbopad erin gedaan. Wederom enorme weerstand bij het doordrukken…nu zo erg dat het mechanisme erdoor kapot ging!
Dat is toch niet normaal? Zonde van mijn apparaat. Goedkoop blijkt wel heel erg duurkoop te zijn zo. Ik kan een nieuw apparaat gaan aanschaffen! Kan me niet voorstellen dat er niet meer mensen zijn met hetzelfde euvel.

Gewenste Oplossing:

Een nieuw apparaat zal er wel niet inzitten, maar een reactie terug zou wel fijn zijn. Daarbij denk ik dat er echt wat aan de capsules gedaan moet worden. Zo gaan er straks meer apparaten stuk.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door KBS