Klacht: Jumbo Chips Krokant Ribbel Sour Cream Onion

op 30 juli 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik klaag het volgende: Jumbo Chips Krokant Ribbel Sour Cream Onion is niet meer verkrijgbaar.
De lekkerste chips. Cheese & onion van zowel Lays als Jumbo merk haalt het er niet bij. Blijft over sour cream onion van de AH, maar dat is ovenchips en ovenchips sucks, dat hoef je niemand uit te leggen!

Gewenste Oplossing:

Als deze chips weer in de schappen ligt natuurlijk, ach ik ben zo snel tevreden.

Tuurlijk, ik weet het, het is een (welvaarts)probleem van niks, maar laat mij ook eens een keertje lekker klagen. En het is niet de eerste keer dat een favoriete product plotsklaps uit de schappen gehaald is. Toen klaagde ik niet. Nu wel en daarom met terugwerkende kracht heel veel geklaag ineens!

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door nout72