Klacht: je komt nooit meer af van dutch pharma verzendingen!

op 23 maart 2013 over Dutch pharma supplements in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb eenmaal een proefpakket besteld met de veronderstelling en de zekerheid die mij telefonisch gegeven werd dat ik het hierna zeer gemakkelijk weer kon stoppen. dit volgens de aangegeven stappen gedaan maar echter toch weer een nieuwe zending gekregen. wederom aangegeven dat ik wilde stoppen en er werd mij een email gestuurd dat ik deze zending nog moest betalen maar dat het hierna gestopt zal worden. nu weer een zending gehad en terugsturen betekent volgens hun niet dat ik het niet hoef te betalen, hoe kom ik hier vanaf, en hoe heb ik zo stom kunnen zijn?! wil iedereen waarschuwen….trap er niet in want je komt er nooit meer van af!!!!!!!!!

Gewenste Oplossing:

dat ze mij verzoek om de vervolgzendingen te stoppen zoals zij gezegd hadden dat dit mogelijk was.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Dutch pharma supplements

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Dutch pharma supplements nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door tsitsopoulos