Klacht: Javaanse jongens

op 30 november 2016 over Koninklijke Theodorus Niemeyer B.V. in de categorie Tabaksbedrijf

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik koop al jaren de javaanse jongens shag. Maar het is mij opgevallen dat het sinds een paar maanden zwaar achteruit is gegaan met de shag. Het zit vol met brokken en takken. Is binnen een dag oud en hard. Als dit zo door gaat stop ik met het roken van deze shag. Ik kan amper meer een shaggie draaien zonder dat er een complete shagboom in zit.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ze de orginele kwaliteit van de shag weer verkopen als de brokken en takken met 90% verminderen en als jullie het misschien op een 1 of andere manier ervoor zorgen dat de shag niet zo snel oud word.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Koninklijke Theodorus Niemeyer B.V.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Koninklijke Theodorus Niemeyer B.V. nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door rocky-0251