Klacht: Jas nooit binnen

op 30 november 2019 over My Fashion Treasure in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

1-09-2019 heb ik een jas besteld, een maand later was die out of stock. Ik kon een nieuwe jas bestellen, dat heb ik toen ook meteen gedaan. In de tussen tijd nog steeds geen jas ontvangen. Er zijn al een paar mails uit gegaan en al een klacht, dit lijkt niet serieus te worden genomen. Ik eis ondertussen al een maand mijn geld terug!!

Gewenste Oplossing:

Met mijn geld terug!!!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over My Fashion Treasure

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over My Fashion Treasure nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door My Fashion Treasure in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Anoukm