Klacht: jarenlang last van Van der Hoeden – Mulder

op 22 februari 2018 over Van der Hoeden Mulder gerechtsdeurwaarders in de categorie Deurwaarders

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het begon met een scheiding en achterstand qua huur…3694 euro , beide hoofdaanprakelijk maar van der hoeden-mulder bleef zeggen dat ik gelijk had maar dat ze het eerst bij mij zouden halen en dan pas bij mijn ex partner.

Inmiddels over de 12.000 betaald en nog vragen ze 5400 euro van mij….dus ik moet in totaal 17400 betalen voor een schuld van 3694 euro….dit kan toch niet zomaar in nederland? wie weet wat ik moet doen en hoe want ik heb van alles geprobeerd maar zie door de bomen het bos niet meer šŸ™

Gewenste Oplossing:

dat men een keer zegt genoeg is genoeg....schuld was 3694 en je hebt al over de 12000 betaald....

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Van der Hoeden Mulder gerechtsdeurwaarders

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Van der Hoeden Mulder gerechtsdeurwaarders nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jv1978