Klacht: Item being held, addressee being notified

op 30 mei 2020 over USPS in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een pakketje besteld via USPS. Volgens mijn track trace code (LM988314978US) staat er dit vermeld: Your item could not be delivered on May 29, 2020 at 9:31 pm in NETHERLANDS due to the addressee not available at time of delivery. It is being held while the addressee is notified.

Wat betekent dit? En kom mijn pakketje nog wel aan?

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn pakketje ontvang en weet waar hij nu is

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over USPS

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over USPS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door xverena2000