Klacht: It takes two 7 mei

op 08 mei 2017 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Omdat ik in de horeca werk en dus savonds moet werken neem ik programma’s op om later terug te kunnen kijken. Een van mijn favoriete programma’s nu op zondag is It Takes two. Nu werd op 7 mei om 20.00u dus ontvoerd uitgezonden terwijl in de gids It takes two stond. Met het gevolg dat ik nu dus Ontvoerd heb opgenomen in plaats van It takes two. Behoorlijke domper en erg jammer!!!

Gewenste Oplossing:

Dit valt niet meer op te lossen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Waylongroupie