Klachten over IT Become One B.V.

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over IT Become One B.V. en kunt u zien welke klachten IT Become One B.V. reeds opgelost heeft.... Lees meer >

0% van alle klachten opgelost. Nog 50 klachten nodig voor een plaats in de categorie ICT

0%
0 klachten gemeld
0 openstaande klachten
0 klachten in behandeling
0 klachten opgelost

Tijdslijn

Op 18-09-2012 heb ik een bestelling gedaan, bestelnr.203092. 2 weken na mijn bestelling heb ik contact opgenomen, wanneer ik mijn bestelling kan ontvangen. Volgende week kom ik het binnen krijgen. natuurlijk niets ontvangen. weer gebeld, product niet meer leverbaar! Ik... Lees meer

Niet nakomen levering en terugbetaling

Klacht van op 29 juli 2012 over IT Become One B.V. in de categorie ICT

Op 22 maart hebben wij bij It Become One een I Pad besteld. Ondanks alle toezeggingen is deze echter nooit geleverd. Om die reden hebben wij de bestelling geannuleerd. Wij hebben hierna veelvuldig contact gehad met dit bedrijf maar ondanks vele toezeggingen... Lees meer