Klacht: Irritatie keel en luchtwegen

op 04 september 2018 over Nivea in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn zoon gebruikt, Nivea men silver protect deodorant. Zodra die dat sprayt dan gaat mijn keel heel erg kriebelen en dicht zitten ondanks dat ik niet bij hem in de buurt sta, ik merk dat hij zelf ook gelijk gaat hoesten. Ik vind het nogal heftig deze reactie en vraag me af of er veel mensen mee te maken hebben. Dan zou zoiets niet meer verkocht mogen worden!
Graag hoor ik jullie reactie hierop.

Met vriendelijke groet,
Cvetka Sangers

Gewenste Oplossing:

Wil graag antwoord, of deze klacht bij jullie bekend is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nivea

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nivea nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Cvetka