Klacht: Irritante spam pop-up van YouTube premium

Anna12345678 op 27 december 2019 over Youtube in de categorie Websites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Elke keer als ik YouTube open, krijg ik die irritante “gratis proefversie van YouTube premium” spam, welke ik eerst moet wegklikken. Inmiddels is mijn stellige overtuiging, dat zelfs als ik geld tóe ga krijgen van YouTube ik gèèn premium account ga nemen! YouTube, stop met die bagger! Er zit al reclame genoeg in de content op YouTube.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als de “gratis proefversie” spam stopt!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Youtube

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Youtube nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Anna12345678