Klacht: Iphone 11 pro max

op 14 mei 2020 over Wish in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een telefoon besteld van waar ik dacht die is goed en mooi maar wat gebeurt er het lukt gewoon niet het is gwn zo onhandig geweest dat ik vertrouwen heb gekregen in deze winkel en daarna ook nog die telefoon is niet eens een iphone 11 pro max en dan sturen ze het op dat is gwn niet kunnen en ook niet leuk dus ik wil het NU!! meteen terug sturen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als ik de echte iphone 11 pro max krijg die ik heb gezien op de afbeelding.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Wish

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Wish nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mohamed jeylani