Klacht: Invisible cotton short

op 21 juli 2016 over Anni Rolfi in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen maandag, 18 juli, twee invisible shorts gekocht, maat XL. De maat valt redelijk groot, maar daar is nog overheen te komen. Maar na een paar uur dragen is de short dermate uitgelubberd dat het als een rokje om je heen valt. De taille is anderhalf keer zo groot geworden en tijdens het boodschappen doen was is bang dat het ding uiteindelijk op mijn knieën terecht zou komen. Ik ben er dus niet echt blij mee.

Gewenste Oplossing:

Ik zou echt tevreden zijn met een BLIJVENDE PASFORM.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Anni Rolfi

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Anni Rolfi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lubber short