Klacht: intrum justitia

op 13 oktober 2016 over Viabuy in de categorie Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb een account gemaakt en toen kreeg ik een kaart van hun om te activeren maar er stond geen voorwaarden beschreven dat ik moet opwaarderen. er stond alleen erop dat ik van 90euro kan opwaaderen en nu heb ik een email van intrum justitia ontvangen dat ik een bedrag van 129euros moet betalen dat heeft viabuy aan hun doorgegeven.dat was niet de voorwaarden anders heb ik niet een account gemaakt.dat lijkt of ze mij willen frauderen na dat ik een klacht van anderen mensen heb gelezen.

Gewenste Oplossing:

dat ik dat bedrag niet hoef te betalen en als het kan mijn account deactiveren

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viabuy

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viabuy nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door DrKwamen