Klacht: Internet verbinding waardeloos, geen bereik

akino66 op 01 februari 2013 over T-Mobile in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds oktober heb ik een ifone 4s, 2 jarig abonnement, incl. onbeperkt internet. Ik heb misschien wel 20 klachten gemeld en zelfs 4x simcaard vervangen.Andere providers sim card werkte op mijn ifone perfect, dus licht aan netwerk. ze zeggen dat de probleem niet aan de netwerk ligt. Maar ik ga het anders doen!! Vanaf vandaag ga ik deze probleem overdragen aan mijn rechtsbijstand om contract te ontbinden.
šŸ™

Gewenste Oplossing:

Geen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over T-Mobile

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over T-Mobile nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door