Klacht: inschrijving voor opendagen in Limburg

op 26 september 2017 over BankGiro Loterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wil graag in aanmerk komen voor 2 vip kaarten voor de open dagen in Limburg in het Bonnefanten museum te Maastricht op de zondag 15 oktober a.s. Ook kan ik het vipkaart nummer nergens vinden dat is toch niet het volgende nummer: 53526876 dit staat op de uitnodiging.`

Gewenste Oplossing:

Als U in staat bent mij 2 kaarten te bezorgen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over BankGiro Loterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BankGiro Loterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door fransellyvoogt@hotmail.com