Klacht: Inschrijving bij het SWZE

op 16 december 2017 over Woonnet rijnmond in de categorie Woningcorporaties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte woonnet-rijnmond, Ik ben vanaf 20 april 2009 ingeschreven met klantnummer 2222562843 voor de omgeving Westvoorne, Bernisse, Spijkenisse, Rozenburg, Brielle en Hellevoetsluis. Ik zie dat ze zijn samengevoegd. Als ik me nu ga inschrijven sta ik weer onderaan de lijst. Kunt u iets voor mij betekenen? Ik zou graag een woning willen in Spijkenisse. Deze zijn zo moeilijk te verkrijgen daarom dat ik al vanaf 2009 mij al had ingeschreven.

met vriendelijke groeten,

H.Arif
@ h.arif@live.nl

Gewenste Oplossing:

Het bieden van prachtige huurwoningen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Woonnet rijnmond

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Woonnet rijnmond nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hulia.Arif