Klacht: Inschrijfduur kwijt

op 15 september 2018 over Woonnet rijnmond in de categorie Woningcorporaties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een nieuwe account moeten aanmaken een paar maanden geleden, doordat ik niet gehoord werd door de woningcorporaties dat mijn vorige account aangegeven wordt dat het niet bestaat. Ik woon in een woning met maar 2 slaapkamers en met 6 personen. Dus het is vrij logisch dat ik behoefte heb aan een andere woning. Ik vind dit eigenlijk niet eerlijk en kan het maar niet loslaten. De herinneringsverzoeken zaten in mijn spambox waar ik helaas niks aan kan doen. Ik word gewoon boos dat ik niet geholpen word. Nu sta ik voor niks achteraan de rij weer.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag willen dat ik geholpen.en gehoord word. Ik wil graag mijn oude account weer terug. Het was de gebruikersnaam: ThatVoluptuous.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Woonnet rijnmond

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Woonnet rijnmond nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door L.Statius