Klacht: inruilen van producten duurt lang

op 17 juni 2016 over Atlas for men in de categorie Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

IK heb een product bij Atlas for Men besteld en heb 2 tal producten terug gestuurd om het te laten ruilen voor een ander product.
Besteld 01-06-2016 op 04-06-2016 geleverd, 07-06 2 tal prroducten terug gestuurd om ingeruild te worden voor een ander.
Nu 17-06-2016 nog STEEDS geen melding gekregen dat de terug gestuurde produccten in ontvangst zijn genomen. Bij na vraag (2 keren gebeld) wordt mij gezegd dat het verwerken van inruilen 2 tot 3 weken inbeslag neemt. Dit vind ik niet kunnen!!!

Gewenste Oplossing:

Als ik een melding krijg dat de opgestuurde producten in ontvangst zijn genomen en er wordt gewerkt om de producten waarvoor zijn ingeruild worden geleverd. Vewerken van in te ruilen producten van 2 tot 3 weken is ONACCEPTABLE!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Atlas for men

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Atlas for men nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door namidjah