Klacht: inloggen en geld terug

op 27 september 2017 over Spotify in de categorie Muziekwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

sinds vanochtend kan ik niet meer inloggen op mijn spotify account wat ik dus heel erg raar vind? want gisteren kon ik er nog gebruik van maken, ik dacht dat het lag aan mn premium die ik zogenaamd niet betaald had. en nu heb ik het overgemaakt naar spotify zelf en mijn account doet het nog steeds niet? ik wil heel graag mijn geld terug en het inloggen kan gewoon helemaal niet meer.

Gewenste Oplossing:

ik ben pas tevreden als ik mijn 9.99 op mijn bank zie terug staan.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Spotify

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Spotify nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door giogetrouw