Klacht: Inlog problemen

op 23 september 2017 over Lexa.nl in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb mij als gratis lid opgegeven voor Lexa en wil nu graag een betalend lid worden. Ik Ben echter mijn wachtwoord vergeten. Als Ik vervolgens de button aanklik van ‘wachtwoord verge ten’ zou Ik na vijf min een Mail krijgen met daarin de oplossing, maar die krijg ik niet en hij zit ok niet bij mijn spam mail.
Graag hoor in van u wat ik kan doen,

Met vriendelijke groet

Leonie Prins

Gewenste Oplossing:

Als ik als betalend lid in kan loggen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lexa.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lexa.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Leonie80