Klacht: Inkorten actie Max Verstappen auto

op 27 september 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik wil hierbij een klacht indienen over het inkorten van de actie van de Max Verstappen auto. Ik ben vaste klant bij de Jumbo en kom hier een paar keer per week mijn boodschappen doen. Mijn zoon is fan van Max Verstappen en ik ben natuurlijk meteen begonnen met sparen. Precies uitgerekend dat ik met nog 2 weekenden te gaan de kaart vol zou hebben, nu krijg ik , gisteren, door dat de actie nog maar loopt tot en met zondag 1 oktober. Hoe leg ik nu mijn zoontje uit dat ik het nu niet meer ga redden.Ik ben hier echt heel ontevreden over. En nu?

Gewenste Oplossing:

Door de 5 zegels die ik nu misloop toch te ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ri.