Klachten over Inkassier Gerechtsdeurwaarders & Incasso

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Inkassier Gerechtsdeurwaarders & Incasso zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Inkassier Gerechtsdeurwaarders & Incasso in de categorie Incassobureaus

5 klachten gemeld
5.5 /10
2 stemmen
2

Tijdslijn

Dossier 4107387 Kenmerk 2409402100Geachte heer mevrouwHier klaag ik wel over het bedrag dat ik aan VGZ moet betalen. Ik zie in de specificatie dat de Premie van januari 2019 tot mei 2019 ik niet heb betaald, dat klopt niet ik zie... Lees meer

misleiding

Klacht van op 05 juni 2019 over Inkassier Gerechtsdeurwaarders & Incasso in de categorie Incassobureaus

de Jong handelende tegenwoordig onder Inkassier.nl negeert alle verzoeken om stukken op te sturenduidelijkheid te gevenakkoord voor betalingsregeling. zij dreigen alleen maar met beslaglegging en reageren niet op 10tallen emails die ik gezonden heb. Lees meer

S'ochtends ben ik gebeld en kreeg een bandopname te horen die gericht was aan de heer of mevrouw Geer met de mededeling dat er betaald moest worden. Aangezien dat niet mijn achternaam is heb ik Inkassier (van wie de bandopname... Lees meer