Klachten over Inkassier Gerechtsdeurwaarders & Incasso

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Inkassier Gerechtsdeurwaarders & Incasso zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Inkassier Gerechtsdeurwaarders & Incasso in de categorie Incassobureaus

8 klachten gemeld
1.0 /10
4 stemmen
4

Tijdslijn

Ik moet een zaak betalen die niet van mij is. Ze kwamen pas een half jaar na datum met de vordering. Meerdere afspraken gemaakt en berichten gestuurd. Wordt nooit op gereageerd. Ze willen alleen maar veel geld zien. Ik heb... Lees meer

Nou ging eerst naar deurwaarder LAVG dacht oke als belaald aan hun ze sturen naar het uwv dat er loonbeslag er af kan dacht mooi. Maar niet dus want Un legt inkassier loonbeslag dacht even bellen hoe dat zit nou... Lees meer

misleiding

Klacht van op 05 juni 2019 over Inkassier Gerechtsdeurwaarders & Incasso in de categorie Incassobureaus

de Jong handelende tegenwoordig onder Inkassier.nl negeert alle verzoeken om stukken op te sturenduidelijkheid te gevenakkoord voor betalingsregeling. zij dreigen alleen maar met beslaglegging en reageren niet op 10tallen emails die ik gezonden heb. Lees meer

S'ochtends ben ik gebeld en kreeg een bandopname te horen die gericht was aan de heer of mevrouw Geer met de mededeling dat er betaald moest worden. Aangezien dat niet mijn achternaam is heb ik Inkassier (van wie de bandopname... Lees meer