Klachten over Inkassier Gerechtsdeurwaarders & Incasso

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Inkassier Gerechtsdeurwaarders & Incasso zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Inkassier Gerechtsdeurwaarders & Incasso in de categorie Incassobureaus

10 klachten gemeld
1.0 /10
5 stemmen
5

Tijdslijn

ik betaal al jaren netjes elke maand aan het inkasso bureau, nu kan ik het bedrag niet meer opbrengen en wilde ik het verlagen hier doen ze zo moeilijk over dat ze de regeling hebben stop gezetik ben gewoon door blijven... Lees meer

oude vordering

Klacht van op 05 februari 2020 over Inkassier Gerechtsdeurwaarders & Incasso in de categorie Incassobureaus

bedrijf koopt ogenschijnlijk oude vorderingen van KPN Mobile The Netherlands BV in liquidatie op. Dossier bij andere gerechtsdeurwaarder inmiddels gesloten. Mevrouw heeft drie in schuldensanering gezeten en nooit iemand zich gemeld. Schuldensanering is afgelopen en daar komen de 'heren' aan... Lees meer

ik heb momenteel geen werk maar wel een betalingsregeling getroffen helaas, tot mijn grote verbazing heeft inkassier dat niet geaccepteerd. En ik ben bedreigd dat als ik de termijn niet betaal dat ze de incasso traject zullen voortzetten met alle... Lees meer

Ik moet een zaak betalen die niet van mij is. Ze kwamen pas een half jaar na datum met de vordering. Meerdere afspraken gemaakt en berichten gestuurd. Wordt nooit op gereageerd. Ze willen alleen maar veel geld zien. Ik heb... Lees meer

Nou ging eerst naar deurwaarder LAVG dacht oke als belaald aan hun ze sturen naar het uwv dat er loonbeslag er af kan dacht mooi. Maar niet dus want Un legt inkassier loonbeslag dacht even bellen hoe dat zit nou... Lees meer