Klacht: Ineens geen teletekst meer beschikbaar???

op 21 maart 2020 over SBS 6 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben doof en sinds 2 dagen kan ik geen Nederlandstalige programma’s op SBS6 EN SBS9 meer volgen omdat er geen teletekst meer beschikbaar is?? Volgens de Nederlandse wet zijn jullie verplicht om deze programma’s te laten ondertitelen!! Ik hoop dat dit snel wordt opgelost of jullie verliezen absoluut veel dove en slechthorende kijkers!!

Gewenste Oplossing:

Als er weer teletekst beschikbaar is zodat ik weer met veel plezier kan kijken!

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over SBS 6

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over SBS 6 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Snowy78