Klacht: Incasso opdracht terecht met een betalingsregeling

Haai51 op 03 april 2018 over Cannock Chase Incasso in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb met deze instantie een betalingsregeling getroffen over openstaande schulden,deze zijn steeds op tijd betaald. Volgens deze instantie ben ik deze betalingsregeling nooit nagekomen. Daarom nu eist deze instantie de gehele schuld in een keer. Deze instantie heeft duidelijk zijn eigen administratie niet op orde.

Gewenste Oplossing:

Als deze instantie erkent dat er een betalingsregeling wassen en dat deze is nagekomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Cannock Chase Incasso

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Cannock Chase Incasso nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door