Klacht: Incasso bureau

op 20 maart 2017 over Buy 2 Fly in de categorie Spaarprogramma's

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb al een paar keer gebeld, ivbm ook niets besteld, maar wel geld afscrijven, ze zeiden we hebben u afgezegd en u hoeft niet te reageren op u mails.Toen is het een tijdje stil geweest, krijg ik vande week weer een mail als ik niet betaal dat ze een deurwaarde stuuren.Ben er zo klaar mee.Probleem je krijgt ze niet te pakken.Wat nu?

Gewenste Oplossing:

Als ze eens stoppen mij te benaderen.Ik geen gebruik .aken van hun diensten paar keer aangegeven.
En zeker niet betalen en dat dreigen moet ook eens ophouden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Buy 2 Fly

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Buy 2 Fly nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Meisjes2