Klacht: in je postvak nieuwe mappen aangemaakt en ze zijn weg al paar keer aan toe blijft niet vast zitten

op 08 juli 2016 over Microsoft in de categorie Software

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb in mijn postvak paar extra mappen aangemaakt en die gaan steeds weg hoe kan dat want zijn wel belangerijke berichten waar ik dus de extra mappen voor heb aangemaakt en erin gezet maar ze gaan steeds weg hoe krijg ik ze terug want als ik moet zoeken duurd wel een halve dag dat i pas gevonden hoe terug moet halen en waarom blijft het niet vast staan de de nieuwe mappen

Gewenste Oplossing:

zal tevreden zijn dat de nieuwe mappen worden aangemaakt dat het niet steeds meer weg gaat en erin blijft staan

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Microsoft

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Microsoft nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door karin schonewille