Klacht: in gebreke blijven

op 08 oktober 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na intensief bonnetjes te hebben gespaard voor een raceauto voor mijn kleinzoon blijkt dat als je ze eindelijk bij elkaar hebt dat er geen wagentjes meer zijn en wordt je afgescheept met een code waarbij je misschien wel een petje met handtekening van Max kan winnen.
Ik en vele met mij denk ik zijn daar zeer verbolgen over en hebben toch wat vertrouwen verloren in de actie’s van jumbo super.Doe als super geen dingen belovenals maar beschikt over tien racewagentjes.
Als gepensioneerde gebruik je toch minder voedsel en probeer je iets voor de kleinkinderen te doen. Ik zie mij al aan komen met een petje.
Dex zal opa niet gouw meer vertrouwen.

Gewenste Oplossing:

Als u het beloofde wagentje stuurt en geen actie's meer op touw zet die schade aan richten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht [email protected]

3 maanden geleden - zeer onbetrouwbaar bedrijf. Geen enkele actie door dit bedrijf, is aan te raden om aan deel te nemen.

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]