Klacht: In 6 weken 3x zaterdags geen krant!

op 06 juni 2021 over NRC in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al 3 zaterdagen achter elkaar geen krant. Eerste 2 klachten via internet en telefonisch gemeld. Zou alles aan gedaan worden om dat te voorkomen en betaling van abonnement wordt steeds een dag opgeschoven??! Derde zaterdag 5 juni alweer geen krant. Geprobeerd via internet te melden. Reactie: u heeft geen abonnement op papieren versie???!!! Dat heb ik al ongeveer 30 jaar. Ik kan wel mijn facturenoverzicht inzien.
Er is blijkbaar iets goed mis bij NRC

Gewenste Oplossing:

NRC moet mij garanderen dat ik vanaf nu elke abonnementsdag( donderdag, vrijdag EN zaterdag bezorgd krijg en als dat niet gebeurt dan EIS ik vergoeding van de los te kopen nummers en niet een dag verschuiving van de incasso

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NRC

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NRC nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door lwvdsteen