Klacht: IKEA queen Foam Mattress – Sultan Favang

op 09 juli 2017 over IKEA in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op deze matras is zeer weinig gelegen en eigenlijk niet veel gebruikt sinds het gekocht is. Het bed zelf die ook bij de Ikea is gekocht is de standaart voeten van kapot gegaan. Die hebben we zelf ook met een houtje bij moeten timmeren. Het matras zelf, als ik er op slaap dan slaap ik aan de rand van de bed omdat er een kuil in zit.

Gewenste Oplossing:

Als Ikea het terug wil nemen en Het geld terug krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over IKEA

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over IKEA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door 20263417612