Klacht: Ikea catalogus juist Niet ontvangen..

op 06 september 2018 over Sandd in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben zelf bezorger, en wel mijn ikea boekjes rond gebracht, maar in de wijk waar ik zelf woon (en niet de post loop) zijn ze er juist helemaal niet gekomen. Terwijl we er toch dik een week de tijd voor hadden.. ( p.s. En bij een vriendin van ons in Culemborg zijn ze ook niet ontvangen) Hoe kan dit.. en zijn daar miss (soort van ) straffen op? Voor het juist NIET bezorgen van deze Catalogus?? M.V.G Danny

Gewenste Oplossing:

Als de Ikea catalogus op de mat ligt bij mij woonadres en bij die vriendin, ben ik tevreden. Ik moet me ook aan de regels houden, dus andere bezorgers ook....

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sandd

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sandd nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Danny Zomer