Klacht: Ik word meerdere malen per week gebeld.

op 04 mei 2016 over Provea in de categorie Lingerie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik word meerdere malen per week meerdere malen per dag gebeld door provea en ik vind t allemaal te veel worden elke keer geef ik aan niet gebeld te worden maar ze blijven bellen. Houd het ergens op?hoe krijg ik dat voor elkaar?ik ben pas bevallen en heb geen zin om steeds gebeld te worden

Gewenste Oplossing:

Als ik niet meer gebeld word

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Provea

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Provea nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ozlemaksoy