Klacht: Ik werd net gebeld, anoniem

op 12 augustus 2016 over bedrijvengids.eu in de categorie Oplichting

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik werd net gebeld,
Ze begon heel vriendelijk en toen had ze het over jaarlijkse advertentie van naam plaatsing in de bedrijvengids voor 150 euro. Ik zei oh daar weet ik niks vanaf, ik geef u iemand die er wel verstand van heeft. En toen zei ze die informatie is voldoende, daag, en toen zei ik weer, dat is niet wat ik wil. Toen zei ze nog een keer daag.
Dit vind ik absoluut niet sociaal!

Gr
Jaico

Gewenste Oplossing:

Ik snap de vraag niet helemaal, wAnneer u tevreden bent.
Maar neem de tijd voor gesprek, hang niet zomaar op, noem je eigen naam, en niet zo brutaal en onbeschoft

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over bedrijvengids.eu

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over bedrijvengids.eu nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jaico1