Klacht: ik was viijfde in de rij maar….

op 04 mei 2017 over Vomar in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik was vijfde in de rij en dan geldt de regel dat je de boodschappen gratis krijgt! Ik riep dat ik vijfde was in de rij en er werd gezegd dat kassa 4 openging. ik daar alles op de band gezet maar er kwam niemand. Ik heb erg lang moeten wachten tot er een kassajuffrouw plaats nam, zelfs zo lang dat ik beter in de rij had kunnen aansluiten dan was ik eerder aan de beurt geweest!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ze doen wat ze beloven en niet nét doen alsof ze doen wat ze beloven.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vomar

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vomar nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door info@stoffigezaken.nl