Klacht: IK SCHAAM ME ALS NEDERLANDER

Anoniempje12 op 14 december 2013 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een tijd geleden een pakket verzonden naar Engeland,nooit aangekomen doordat ze een hele domme fout hebben gemaakt in de postcode en waarschijnlijk heeft iemand de inhoud in eigen zak gestopt. Ik krijg weliswaar 50euro voor schadevergoeding wat maar een fractie is van de inhoud.PostNL is een schande voor Nederland en zonet is er ook bij een vriendin hetzelfde gebeurd. Verschrikkelijk.

Gewenste Oplossing:

Er is blijkbaar geen oplossing volgens hen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar PostNL over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door