Klacht: Ik kom er niet in ik kreeg melding dat ik toestemming vragen

appie070dh070 op 11 december 2021 over Epic Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds 3 dagen zaterdag 4 december kan ik niet meer in mijn account. ik krijjg op mijn scherm dat ik toestemming moet vragen aan mijn ouders via een mail link moet een van mijn ouders toestemming geven doormiddel van paspoort scannen maar dat willrn mijn ouders niet doen omdat er veel fraude tegenwoordig mee wordt gedaan. Ik wil gewoon kunnen spelen help me aub!!!!

Gewenste Oplossing:

mijn acount heet appie070dh070 ik ben tevreden als ik weer op mij acount kan.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Epic Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Epic Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door appie070dh070