Klacht: ik kan niet retouren.

op 25 september 2017 over boohoo in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een laatst een pakketje van boohoo ontvangen en ik wilde wat items retouren. Ik bracht mijn pakketje naar het postkantoor en de medewerker zei dat mijn pakketje niet terug gestuurd kon worden omdat de barcode niet aansloeg. Wat moet ik nu doen?

Gewenste Oplossing:

als mijn pakketje wordt geretourneerd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over boohoo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over boohoo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door cindydo