Klacht: Ik kan niet meer kijken op mijn macbook

op 01 oktober 2017 over videoland in de categorie Entertainment store

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb al een tijdje Videoland met mijn gezin zodat we op 4 schermen tegelijk kunnen kijken. Ik kon het altijd goed kijken. Via mijn mobiel kon/kan ik het casten naar de tv, en als ik zelf wat wou kijken kon ik het gewoon kijken op mijn macbook air. Maar ik kan het nu al maanden niet meer kijken op mijn macbook. En ik vond het eerst wel vervelend alleen niet kei erg, omdat ik het via mijn mobiel gewoon naar de tv kon casten, want ik haat het namelijk om op mijn mobiel te kijken. Alleen ik het een ziekte en eens in de zoveel maanden moet ik opgenomen worden voor minstens 2 weken. En nu ben ik opgenomen en ik zit continu aan een infuus dus ik kan ook niet zomaar van de kamer af, en ik kan nu nog steeds niet kijken bij videoland dus ik heb er nu niks aan maar ik betaal wel de volle bak. En dit hoort zo ook niet dit is niet echt klantvriendelijk…

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden wanneer ik gewoon weer kan kijken op mijn macbook air!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over videoland

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over videoland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door anne..................